Persondatapolitik


Persondatapolitik for FelderUdlejning.dk


Velkommen til FelderUdlejning.dk. Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger og respektere dit privatliv.


Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger, når du bruger vores tjenester og besøger vores hjemmeside.


Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger omfatter enhver information, der kan identificere dig som enkeltperson, herunder, men ikke begrænset til, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, fødselsdato, køn og andre oplysninger.


Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler personlige oplysninger på forskellige måder, herunder når du opretter en konto, foretager en reservation, kommunikerer med os eller bruger vores hjemmeside. De typer af personoplysninger, vi indsamler, kan omfatte: Kontaktoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer) Betalingsoplysninger (f.eks. kreditkortoplysninger) Demografiske oplysninger (f.eks. køn, fødselsdato) Tekniske oplysninger (f.eks. IP-adresse, enhedsoplysninger) Brugsdata (f.eks. aktiviteter på vores hjemmeside, interaktioner med vores tjenester)


Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål: At behandle dine reservationer og anmodninger At forbedre vores tjenester og hjemmeside At sende dig meddelelser og opdateringer At opfylde vores juridiske forpligtelser At beskytte vores rettigheder og interesser


Deling af personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med tredjeparter, herunder serviceudbydere, forretningspartnere og myndigheder, når det er nødvendigt for at levere vores tjenester eller opfylde juridiske forpligtelser.


Sikkerhed og opbevaring af oplysninger

Vi træffer rimelige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vi opbevarer dine oplysninger i en begrænset periode i overensstemmelse med gældende love.


Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i forhold til dine personoplysninger, herunder retten til at anmode om adgang til, rettelse, sletning eller begrænsning af behandlingen af dine oplysninger. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage og til at klage til tilsynsmyndighederne.


Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne persondatapolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os på:


Felder Festudlejning

Industrivej 9

6070 Christiansfeld

Tlf. 28 30 66 66

info@felderudlejning.dkÆndringer i persondatapolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne persondatapolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.


Tak fordi du har valgt FelderUdlejning.dk. Vi værdsætter din tillid, og vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger og dit privatliv.